2014. szeptember 28., vasárnap

Amikor valaki friend request-et küld, és aztán visszavonja, vagy like-ol egy fotót és visszavonja, az vajon teljesen tudatában van annak, hogy a dologról az érintett azonnal értesítést kap, és az értesítés a visszavonás után is megmarad?

Nem volna egyszerűbb hetekkel később visszavonni, amikor a kutyának se tűnik fel?...

(Vagy nem nyomogatni bénán az okostelót alig-ismerősök facebook profilját/instagramját böngészve...)

3 megjegyzés:

Anna írta...

Velem már előfordult olyan, hogy a főoldalamon megjelenő felületes ismerős hírét, vagy azon kommentet like-oltam, egyszerűen azért, mert rossz helyen akartam odébbhúzni az érintőképernyőt. (Talán nem is telefonon. Lehet, nem vagyok valami ügyes, de ha a jobb oldalon reklámok vannak, és jobb kezes vagyok és és és. Épp most valamit ténylegesen like-olni akartam, de háromszor kellett nyomni, mert előszörre kétszer sikerült. Lehet, hogy ebből a zárójeles megjegyzésből túl sok kiderül az ügyetlenségemről? Ideje befejezni.)

Szóval, én könnyen el tudom képzelni, hogy valaki unlikeol, mert fura lenne, ha likeolna, és így egyértelmű, hogy valami félrenyomás van a dologban.

ee_version írta...

Istagramon (egyedüliként!) lájkolni egy hetekkel korábbi képet igen nehéz anélkül, hogy valaki megnyitotta volna a profilom és odáig görgetett volna. De javítsatok ki, ha tévednék. A friend request pedig lehet véletlen, nem nehéz odakattintani tévedésből, csak a visszavonás baromi bántó, ha igazi az ismeretség.

annalight írta...

instán én is szoktam véletlenül lájkolni :D (nem téged, téged direkt szoktam).
de sose unlájkolom, az nagyon ciki