2017. július 2., vasárnap

Nem tudom, miért gondoltam, hogy a málna jó lesz úgy, ahogy van, ha a ribizlit átpasszíroztam... Szóval ha valaki szereti a málnalekvárt sok maggal, nálam lehet jelentkezni :)

Akartam írni Orfűről egy hosszabbat, de végül a harmadánál eluntam és soha nem folytattam, így kicsit értelmüket vesztették az instára feltolt semmitmondó koncertfotók. Pár benyomást azért rögzítek:

  • Legjobb fellépők: Lóci játszik, Dolák-Saly Róbert, Háy János - egyébként velük mind csak beszélgetés volt a terv, az első kettő azért előadott pár dalt.
  • A Lovasi 50 zseniális volt, de nem mindegy, ki áll melletted.
  • A Hiperkarmát konkrétan majdnem teljesen elrontotta nekem a két agresszív lány, akik gyakorlatilag szó szerint ütöttek ki engem az első sorból.
  • Alapvetően azokkal a zenekarokkal van baj, ahol a frontember kezében van ugyan gitár, de nem ő a gitáros.
  • Egész Orfűben a legjobb a közönség, még a kéretlenül barátkozó fiúk is normálisan barátkoznak kéretlenül és akármilyen részegen is vágják a metakommunikációt.
  • A Halott Pénzre lecserélődött a teljes közönség, én szeretném, ha ez nem egy trend kezdete lenne.
  • Biztos ebből is majd pár év múlva lesz egy élhetetlenül nagy banzáj, vagy megszűnik, de most még hihetetlenül emberléptékű és két koncert között makulátlanra felszedik a szemetet a nagyszínpad előtt (milyen jó lenne, ha nem lenne mit...) és minden WC tiszta és van benne papír.
  • Másfél hete bődületesen meg vagyok fázva, a sátorban alvás és szaunára ébredés nem nekem való.
Aztán hétfő óta újra dolgozom, és közben ilyeneken szorongok, hogy dolgokat kéne venni a hátra levő nyaralásokra, meg lefoglalni a szállásokat, meg EU-s egészségügyi kártyát csináltatni, meg útlevelet (azt nem muszáj, de megnyugtatna), meg szeptemberben lecseréli a bank a kártyámat, ugye attól nem lesz egyből érvénytelen, ami van, mert nem leszek az országban, meg hogyan lesz kész a munkahelyi projekt, egyszerűen túl kevés a pénz, az idő és az energia is a terveimhez.

És most próbálok picit haladni a szakdolgozattal, mert hónapok óta felé sem néztem.

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Málnalekvár :)
Van valamim cserébe. (Illetve, még nincs, csak most rendeltem meg.)

kuurankukka írta...

Uuu, nalam halomban all az afonyalekvar, de sosem utazom haza nagy-nagy, felados börönddel, ezert soha, senki nme kap belöle :(
(böröndöt meg azert nem adok fel, mert draga, heh).

ee_version írta...

Mr Yellow: ez nem jó málnalekvár, csak málnából készült lekvár, ilyen módon az ellentételezés nem megengedett, ellenben, ha kell, lehet vinni belőle :)

kuurankukka: most ezt muszáj volt, hogy fájjon? :D Áfonya! Olyat is fogok, akármilyen drága. De előtte utánaolvasok jól, hogyan kell. Ha a málna kibírja, míg újra eljutok a piacig, futok vele még egy kört. Ahogy a ribizlivel is, ami isteni lett, de így magtalanul alig-valamennyi, ahhoz képest, mennyiből csináltam.

Névtelen írta...

Vinnék azért