2014. január 27., hétfő

Material world

Az új pasid imád, romantikus, folyton bókol, csak néha kicsit csipkelődik?Azt érezteti, kevesebb vagy nála, hálás lehetsz, ha veled van? Hogy megfogtad vele az Isten lábát? Hagyd el.

A barátod okos, megbízható, értékrendje hasonló a tiédhez, mitagadás a családja is meglehetősen tehetős, és egyúttal szóval és tettel állandóan motivál arra, hogy te is fejleszd magad (és viselkedj jól!), hogy megfelelj a kapott helyzetnek? És minden nap hálát rebegsz érte, hogy egy nálad ennyivel minőségibb ember rád vetette gyönyörű szemét? Hagyd el.

A vőlegényed minden komoly intéznivalót kivesz a kezedből, semmi dolgod a világon, csak neki szép legyél? Csak neki legyél szép? Vele légy minél többet? Csak vele legyél, minden szabadidődben? Vásárolj a pénzén szép holmikat a szép lakásba, amit vett? Csak ne a hülye barátnőiddel? Hagyd el.

A férjed levesz minden terhet a válladról, sokat dolgozik és talicskán hozza haza a pénzt, hogy neked semmi dolgod ne legyen, csak a gyereketekre vigyázni? Sőt, még abban is segít: indokolt esetben hajlandó át is venni a feladatot? Persze nem minden kis hülyeség miatt, de ha mondjuk kórházba kell menned, akkor igen? Barátnőzni, fodrászhoz menni, nyilván nem, mert az azért luxus? És igazából bármit vásárolhatsz, csak jó áron vegyed, és semmi fölöslegeset, és mutasd meg a blokkot mindig?
És más dolgod sincs, csak a gyerekre kell vigyázni, ott a szép házad, ott a gyönyörű bútor, ott a szuper kocsi, és te ezek után hogy képzeled, hogy egy picit elmennél a barátnőiddel valahova egy hétvégi délelőtt? Kikapcsolódni? Mikor soha semmi dolgod? Néha kiabál is ilyenek miatt, dehát temperamentumos?

Lányok, muszáj megvárni, míg naponta bucira ver az a seggfej? És egy szakajtónyi gyerekkel kéne lépni valamit, nulla kapcsolati hálóval, barátok nélkül, gyakorlatilag középkorú pályakezdőként? Muszáj várni, míg nehéz lesz a döntés, nem lehetne mintegy 15 évvel hamarabb?... Légyszi...

Nincsenek megjegyzések: