2014. április 23., szerda

A sajtos tekercs, ami 3 mm vékonyságúra nyújtott leveles tésztából készült, alul feketére égett, és belül icipicit mégis nyers maradt, a sütő legalacsonyabb fokozatán.

Legszívesebben Föld körüli pályára hajítanám az egész készséget, de szerencséjére nem az enyém.

Nagyon morcos vagyok.

6 megjegyzés:

Orsi Nagy írta...

tisztelt kovacsnö, a maga ön kedvéért habe ich leschrieben auf dem fészbuk, ahogy yesterday j'ai fait le déjeuner pour today.
please check & enjoy.
freundliche grüße,
nagynö

Anna írta...

Orsi, ez csodálatos. Lehet, mostantól csak így kellene kommunikálnunk. Új megközelítése az univerzális nyelvnek: olyan nyelv, ami minden mástól egyforma messze (nagyon messze) van. És csak akkor érthető, ha az ember minden nyelven beszél, és ennek tetejébe még a kihívástól sem fél.

Amúgy meg, Dóra, biztos, hogy szeretnéd, ha a készülék kilencven percenként elhúzna a fejed felett? Ahogy Higany T. úr utalt rá, a fizikatanár és a nemkívánatos sütő esetében is a második kozmikus sebesség elérése tanácsos.

Anna írta...

És még (spoilerz): https://www.youtube.com/watch?v=Gw79smKZB9E&feature=youtube_gdata_player

ee_version írta...

Orsi: imádlak!! :D

Anna: felőlem arra húz a sütő, amerre akar, amikor akar, csak az ebédemet ne gyilkolja le :)

Orsi Nagy írta...

sehr geehrte Annanö, je suis d'accord, hogy jó lenne így kommunikálni, but the problem is that we might not be using les memes langues.
Et linguam latinam nondum impedivi (aber ich habe dem nicht gespracht for 13 years). amúgy a Picasso kalandjai film pont ilyen: minden nyelven feliratozni kell.

ee_version írta...

Én ehhez már nem tudok elég nyelven :(

Az a film zseniális! :)