2020. június 13., szombat

Valaki magyarázza meg, miért rendeltem négy bikinit és két plusz bikini felsőt az imént, amikor napra nem megyek teljes hátat takaró ruha nélkül a baglyok miatt?

Frappáns válasz lehet egy könnyű tunika, de azt nem rendeltem. A vízben marad a rendkívül nőies rash guard.

És strandolni csak évente egyszer szoktam kb., Orfűn.

5 megjegyzés:

Adri írta...

hú, tavaly mikor Afrikában voltam kb 1 hónapot, volt egy csaj, aki 24-et vett az alkalomra, szóval a 4 teljesen ok :))
:D

Molnár Ilonka írta...

Miért takarod a baglyokat? Ha már vannak, bátran mutogasd őket, nem?

ee_version írta...

Csak napon takarom, mert UV fényre brutál gyorsan fakulnak a tetoválások, főleg a színek. A naptejben nem bízom, leizzadom, lefürdöm, eleve nem 100%. Arra még nem tudom, mi a tervem, ha lesz több érintett felület, a comb már így is necces. Látok a jövőmben egy szörf kezeslábast.

Korábban egyébként beltérben is takartam, ha nem csak barátokkal voltam, mert valahogy mindenki feljogosítva érzi magát bámulni, kérdezni, megnézheti-e az egészet (WTF), meg megkérdezni, hogy miért és miért ezt. Ebből a szempontból talán hasonló élmény, mint a terhesség, az is arra buzdítja az embereket, hogy minden határt átlépjenek, őszinte részvétem minden kismamának. Mostanra viszont eljutottam oda, hogy bárkit elküldök a fenébe, ha tiszteletlen, akkor is, ha tapasztalatlanságból volt gyökér, illetve szemrebbenés nélkül elütöm annyival, hogy maradjunk abban, hogy szeretem a baglyokat :)

kami írta...

Tavaly nyáron jól időzítve pont akkorra került az egyetlen több napi strandolással járó nyaralás, amikor még nem volt 30 napos se életem első (és egyelőre egyetlen) tetoválása - barátom családja intézte, nem nagyon tudtuk máskorra tenni, és nem akartam mindenből kimaradni, úgyhogy tökélyre fejlesztettem a letakart csuklót medencéből kilógatva árnyékban fürdést... de egész jól túlélte a dolgot. Az emberek reakciója tényleg kiakasztó tud lenni, egy munkatársam konkrétan elkezdte tapogatni a még friss-sebes kezemet, mielőtt rá tudtam volna szólni, hogy mégis mit csinál, és igen, mindenki hallani akarta a nagyon mély eredettörténetet, ami egyrészt nincs, másrészt ha lenne köze hozzá, elmesélném magamtól is.

ee_version írta...

Na, igen. Meg még az a fasza, amikor elkezdenek egyből másként viselkedni, hogy "hú, Dóra, te ilyen rossz kislány vagy? Nem is feltételeztem volna rólad!", mert nyilván a tetoválás és a nemi élet között egyértelmű összefüggés van. És ha lenne is, tényleg random távoli ismerősöknek kell rá reflektálni?(Ha bárki elkezd minek ment oda jellegű kommentet fogalmazni akár fejben is, érezze magát nagyon mélyen megvetve.)