2013. szeptember 26., csütörtök

"Ciki a cici?"

Mai spam a Napi Tipp-től, wish I were making this up...



Nagyobb, gömbölyűbb melleket szeretnél? Szilikon nélküli Beauty Breast Care mellnagyobbító és formáló kezelés, 2.490 Ft, 86% eng.! Több kupont is vehetsz!

Nos, a nyárnak vége, a strandszezonnak annyi, a falatnyi ruhák kora is leáldozott egy időre. Már csak emlékek maradtak az elmúlt hónapokból, így engedd meg, hogy megkérdezzük:

Hányan dicsérték meg a melleidet?
… sőt, volt olyan, aki csupán ránézett volna?

Miiiii, hogy senki???

Hát az bizony elég kegyetlen ítélet, amikor a pasik nemhogy igazi nőnek nem tekintenek, hanem még emberszámba sem vesznek, ha a melleid mérete nem ér el egy bizonyos határt.

Na és te? Jól érzed magad ebben az állapotban?
Nem zavar, hogy kitömött melltartóval járkálsz, csak hogy megőrizz valamennyit a büszkeségedből?
Jó érzés minden nap a tükör előtt szembesülni az ici-pici cicid látványával?
Nincs még eleged belőle, hogy a női önbecsülésed a méretproblémáid miatt 5 méterrel a béka s***e alatt hever???

Ó igen, persze, hitegesd csak magad azzal, hogy némi tornától, fekvőtámasztól majd hirtelen ideális méretűre duzzadnak!
Meg hooogyne, a meleg és hideg vizes zuhany váltott alkalmazása is csodákat fog művelni a melleiddel!
S persze naná, hogy az otthoni masszírozgatástól meg nyomkodástól egyszer csak úgy ébredsz majd, hogy „jé, megnőttek”!

Ugyan már...

Ha egyszer kis méreteket szánt neked a sors, nem kell beletörődni. Nem is szabad félvállról venni, és attól, hogy (látszólag) nem foglalkozol vele, attól még a probléma létezik.

El lehet éldegélni kis mellekkel, persze. Viszont abból csak előnyöd lenne, ha nem hagyod annyiban a dolgot, és elhatározod, hogy komolyan tenni akarsz ellene! Ám nem valamiféle házi praktikával, hanem igazán hatékony módon.

Mi most lehetőséget adunk neked arra, hogy saját magad próbálhass ki egy olyan módszert, ami számtalan, hozzád hasonló helyzetben lévő nőnek már elhozta a boldogságot.

Nincs kockázat, nincs kidobott pénz: egyetlen alkalom, és megláthatod, hogy számodra is hatásos-e ez a csúcstechnológiás kezelés, nevezetesen a Beauty Breast Care System.

Ne ess abba a hibába, hogy a Beauty Breast Care System gépet a plasztikai sebészet horribilis költségeivel, fájdalmaival és maradandó nyomaival vond párhuzamba! Itt erről szó sincs, a kezelés teljesen fájdalommentes, nincsenek mellékhatásai, és csupán egyetlen maradandó nyoma lehet: szép, feszes, megemelkedett és szemmel láthatóan megnőtt mellek!

Fontos tudnod, hogy a kezeléssel akkor érhetsz el valóban látványos és végleges eredményt, ha kúraszerűen, több alkalommal veszed igénybe. Így ez az egy alkalomra szóló ajánlat arra lehet elég számodra, hogy kipróbáld a módszert, és megbizonyosodj róla, hogy valóban hatásos.

Tehát megadjuk az esélyt arra, hogy visszatérhessen beléd a remény!
A technológiáról elég annyit tudnod, hogy Magyarországon mindössze két helyen alkalmazzák, vagyis egyedülálló lehetőségben lehet részed! A Beauty Breast Care System gép a pulzáló vákuum, az elektrostimuláció, a vibráció és a vörös led fény technológiákat egyesítve növeli és feszesíti a melleket. A kezelés során mindkét melledet egyszerre kezelik!

Ahogy láthatod, a kívánt méreteket nem implantátumokkal, hanem természetes módon lehet elérni. Nem csak a melleid szépülnek meg tőle, hanem a dekoltázsod is kisimul, de a kialakult striák is eredményesen halványíthatók vele.

Ha bizonyítékot akarsz arra, hogy a melleid méretét gyorsan, természetes módon, fájdalommentesen és valóban hatásos módon lehet növelni, akkor csapj le ajánlatunkra, és garantáltan eloszlik minden kételyed egyetlen alkalom után is.

Ettől függetlenül megvan a lehetőséged arra, hogy több kupont vegyél. Mert felfoghatod úgy is, hogy ha már egyszer belevágsz, akkor végig is csinálod. Így akár 5 kezelésen is részt vehetsz, így juthatsz kihívóan nagyobb mellekhez egy egész életre!

Tudsz ennél jobbat?
Persze, hogy nem, ezért kattints gyorsan a „Kérek egyet” gombra!

A kupon tartalma:
1 alkalmas mellnagyobbító és feszesítő kezelés (40 perc)

A kezelés részletei:
- Pulzáló vákuum kezelés Beauty Breast Care System géppel (20 perc)
- Elektrostimmuláció (20 perc)

A két mell kezelése egyszerre történik.

Menstruáció idején, állapotos és szoptató nőknél a kezelés nem alkalmazható!

Ne feledd, hogy több kupont is vehetsz!

6 megjegyzés:

Orsi írta...

sajnálom, nem bírtam végigolvasni, csak a kiemelt részeket. de az is elég szörnyű. mint (jelen múló állapottól eltekintve) genetikus kismellű, erősen érintettnek érzem magam, és hát jajj! és milyen szemétkedő stílusban írja. még szerencse, hogy "állapotos nők" nem mehetnek, azonnal rohannék különben (sarcasm alert).

Kd írta...

levels of wrong - over 9000 and counting

"pulzáló vákuum, elektrostimuláció, vibráció és vörös led fény" - nagyon természetes

Gondolom a kórusnak prédikálok, de ha esetleg valakinek kételyei vannak: az embereknek változó az ízlésük, és mindenki akinek az IQ-ja meghaladja a cipőméretét, annak örül ami van.

ee_version írta...

Igazából az ebben a megdöbentő, hogy az átlag hirdetés a célszemélyben alapból meglévő bizonytalanságra épít, felcsillant egy ideális állapotot, mint elérhető célt, és az üzenete az, hogy "add a pénzed és tökéletes leszel". Ez viszont nem bízza a dolgot a véletlenre, saját kezűleg, picit sem burkolt mód áll neki csákánnyal a kedves olvasó önbecsülésének, irgalmatlanul beszól n-szer, így mintegy megteremtve az igényt.

Zseniális.

Orsi írta...

igen, az a nagyon durva, hogy gyakorlatilag ócsárolja a leendő (legalábbis reménybeli) kuncsaftot.

a cipőméretes összehasonlítás nagyon tetszik, használni fogom ;)

Laca írta...

Ezt miért kellett: :D




288 entsBBl

ee_version írta...

Nem bírtam nem megosztani :D