2013. szeptember 2., hétfő

Lassan fél éve akármelyik zsebembe nyúlok - akár mosásból frissen kivett holmiéba is -, uszkve 30% eséllyel lesz benne hullámcsat.

Nagyon unom.

10 megjegyzés:

Orsi írta...

niveás/dove-os kézkrémes lapos tégelyt a táskába, probléma megoldva. 10 fogorvosból 9 ezt ajánlja. ;)

ee_version írta...

Hooogyne, még egy zörgő-csörgő cucc a táskába, pont az kell még :D Így is olyan nagy zajjal jár minden lépésem, mint egy rezesbandának...

Amúgy nyilván igazad van. De ezek úgy kerülnek oda, hogy aznap reggel valamiért kevesebb összetartja a hajam, mint előző este kellett, de a maradékot gyorsan zsebre vágom, mert ez nem lehet tartós állapot.

Orsi írta...

tudom, én is mindig ezt csinálom. bár most múlt csüt óta megint rövid a hajam.

ee_version írta...

Hoppá. És nem fotódokumentáltad? Micsoda web2.0-ás generáció az ilyen?...

Orsi írta...

milyen? fásult. kezd izgalommal eltölteni, hogy csak azok tudnak rólam, akik veszik a fáradságot és találkoznak velem. miközben ismerőseim tízesével töltik fel a hasas/esküvői jelmezes képeiket, nekem nincs kedvem semmit feltenni.

ee_version írta...

Nem csodálom...

Apropó, ígértem Neked egy könyvet, valamikor intézzük!

Orsi írta...

jövő hét 2. felében alkalmas lehetek, beszéljünk majd! (amúgy látod, mit okozott a "mérnökfeleség" duma facebook-on, na _ezt_ nem akarom kiprovokálni. de most annyira el-akarom-mondani-mindenkinek érzés tört rám, hogy nem bírtam magammal, ezer éve várok erre a napra!)

ee_version írta...

Le van szarva, ha meg akarod osztani, megosztod. Ilyenkor úgyis inkább az játszik, hogy nem bírtad Magadban tartani, és akkor bizony kiabálni kell, és jól is tetted.

Jövő hét második felében én Barcelonában leszek, az a baj. Illetve nem baj, csak nem tudunk találkozni...

Orsi írta...

akkor majd később! szeptember végéig még itt leszek.

ee_version írta...

Okés!