2014. április 21., hétfő

Az alföldi cipőbolt modelljeit gyanútlan böngészve pedig egyszercsak rágörgettem erre
és nem tudom értelmezni.

Mivel segíti elő a termék jobb bemutatását a nejlonharisnyázott, ámde olyannyira azért mégsem fotogén női alfél? Ezt minek? Amúgy a nejlonharisnya sokoldalúan bizarr prezentációja több ponton is megfigyelhető a fotóanyagban.

Can't unsee...

14 megjegyzés:

Névtelen írta...

ráadásul milyen ronda cipő, teljes buszvezetőszandál-rózsika a könyvelésről-kombó... a nyugdíjas korosztály veheti, de akkor meg minek a prostifíling? én se értem az egészet.

(amúgy tényleg a beszamolok.hu-n vannak ilyen képen)

Névtelen írta...

képek, na, de nem írok több kommentet, mert agyfaszt kapok ettől a captcha-tól, ha esetleg csodálkoznál, miért nem kommentel soha senki...

:D

ee_version írta...

Igen, már többen, több alkalommal jeleztétek, hogy a captcha fáj, de ha leveszem, akkor aztán mindenki sokmilliót szól hozzá? Vagy legalább annyi lesz a spam? Én nem merek cselekedni az ügyben...

Névtelen írta...

ha nincs névtelen kommentelés, akkor nem kell captcha. pl nézd meg a molnárilonka blogját, neki sincs spamje, de lehet nála csomóféle fiókkal kommentelni.

ee_version írta...

Igen, csak névtelen kommentelés meg muszáj legyen, mert másoknak meg egyszerűen időnként nem műkszik a bármibe bejelentkezés. Gondoltam, captchát olvasni csak nehéz, de nem lehetetlen, ellenben, ha nem akar a login működni, az sakk-matt...

janedoe írta...

nem lehetetlen, de én százszor inkább bejelentkezem, minthogy ezt a rengeteg kis szöszmő karaktert írogassam, amit még el is baszok háromszor, és kezdhetem elölről. azért a bejelentkezős-megjegyzős truvájt ma már a legtöbb firefox meg chrome-használó viszont simán abszolválja.
de ez just my 2 cents, most már eldugultam.

(vazz ráadásul most már nem is számok vannak, hanem betűk, aminek az egyik felét én nemtom elolvasni. most frissítek hetedszer, mikor ezt írom)

janedoe írta...

jáhogy most gugli id-val nyomtam. monjduk ez is megoldás lehet. nekem.

p.s. óvazz. bejelentezve IS kell captchát írni. hát ezkész.

"A szóellenőrzés során nem egyeztek a beírt karakterek. Kérjük, próbáld újra."

ááááá

ee_version írta...

Hát, nem tudom, lehet, teszek egy próbát. Csak többek voltak, akiknek nem sikerült semmibe sem bejelentkezni, több alkalommal, és akkor nem szólták hozzá a hozzászólnivalójukat... És még hány esetről nem tudok...

Orsi írta...

jaj, gázak a fotóik, a "bolt" meg amúgy kb. 4 m2, 3,5x1,1 m elosztásban. viszont strapabíró és (kinézetileg és fizikailag is) időtálló cipőket árulnak.

ee_version írta...

Tudom, ismerem,van is innét sarum :) de a fotók szörnyűek...

annalight írta...

+1 a captcha ellen :)

volt már olyan h sok spamot kaptál, azért félsz tőle?

ee_version írta...

Boldogult angol blogomba érkeztek bőven, mielőtt bezártam.

Molnár Ilonka írta...

Lehet hogy csak az én piszkos fantáziám, de én vizionálok egy álló helyzetben lévő, nyitott sliccű férfiembert a szandis hölgy elé. Szerintem új kreatív kellene nekik, de sürgősen.

Más: én itt a blogspotban még nem láttam spamet, ha meg lesz, visszarakod a a captchát.

ee_version írta...

Jájjjj. Most már én is látom, miért kellett ezt? :)