2013. november 24., vasárnap

A hét végére időzített lelki összeroppanásom keretein belül levontam a következő konzekvenciákat:
  • Nem akarok zuglói főépítészi irodában* dolgozni közalkalmazotti bértábla szerint, mert nincs értelme egy bizonyos fizetés alatt elmenni szakmailag totálisan irreleváns** munkát végezni, mert akkor a szakmailag relevánsat csinálhatom éjjel meg hétvégén, aminek folytán egy idő után nem is kapok olyant, mert szarul és lassan tudom csak megcsinálni, szóval hogyha feladom a szakmát, legalább annyiért kéne feladni, hogy akkor már ne kelljen sakkozni, hogy a fizetésemből eszem vagy fűtök.
  • Ezzel szemben akarok hostelben recepciózni részmunkában, mert az érdekes, és lehet mellette építészkedni, és ide a rozsdás bökőt, hogy fizet úgy, mint a közszféra - az én szintemen.
Szóval öcsémen a világ szeme, ti meg drukkoljatok, hogy ez összejöjjön és ne haljak bele.

*ja, igen, erről lett vón szó, akik tudják, tudják, melyik lett volna F4, ő még nem tudja, hogy nem lesz, meglepinek tartogatom, jóédesannyát
**igen, ez az. pont.

2 megjegyzés:

*Évi* írta...

hostelben recizni JÓ, megírtam egy szakdolgozatot, és azóta is nosztalgiával gondolok az akkori kalandos életemre.

ee_version írta...

Ugye? Hát csak sajnos nincs most felvétel. Mármint a Wombatban nincs, ahol öcsém évek óta dolgozik és irtó korrekt cég... De akkor azt mondod, érdemes ezt a témát úgy általában is körbejárni?