2013. május 3., péntek

Meeeeg még azt akartam mondani, hogy Velence óta abszolút más megvilágításba kerültek olyan dolgok, mint a Váci út, meg a nagykörút, sőt a Szentendrei út is (este). Szóval bizonyos végtelen türelmes, kedves illetőket örök hála illet ezért! :)

Most megpróbálok nem bicikliset írni párat majd :D

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Én szeretem, amikor bicikliset írsz ;)

Mellékhatásként perspektívába helyezte a nyomoromat - próbálok valami normális kosarat szerezni a kormányra, mert jelenleg a hátsó csomagtartóra szoktam felszerelni a laptopot, és nem érzem tőle túl jól magamat, de nekem van (mindig is volt) sárvédőm, fékem, megfelelő szélességű kormányom, megfelelő hosszúságú láncom, és a csengő is jó helyen van... nem is olyan vészes ez a kosár-dolog :D (na persze, most a vonaton ülök, hétfőn tuti megint anyázni fogok :))))

ee_version írta...

A kosarakon én is gondolkodom, de félek, hogy máris nem szeretnék tőlük annyira kerekezni, mert most még gyors meg könnyű, ilyen kosaras megoldásban meg csak királylányos lenne (mármint az én 2x10 kg cuccommal megpakolt kosarakkal), akkor már előkerülhet a hosszú virágos ruha is, fene megette az egész sportértéket.

De most nagyon szuper minden!!!! Még picit gyakorolok, és akkor veszek bene új kormányt, ami teljesen egyenes, és le lehet vágni ennél rövidebbre, és akkor lesz a tuti. Még 1-2 hónap és lesz egy rendes biciklim :)