2014. március 22., szombat

Elmentem fodrászhoz, hogy kicsit olyanabb legyen a hajam, mintha direkt akartam volna ilyenre.

Kaptam egy "seggigérő hajam volt világéletemben, de múlt hónapban férjhez mentem, és most már anyuka leszek és ezért vállig vágattam, ugye, milyen vagány?" frizurát.

Nembaj, lenő ez is.

le kéne mosni a fürdőszobatükröt...

10 megjegyzés:

Orsi írta...

úgy olvastam, hogy nem baj, menő ez is.


ez nem lehet véletlen ;)

ee_version írta...

Hát, ez a haj minden, csak nem menő :D

Névtelen írta...

Asszem nekem is ilyesmi van most épp... ;)

ee_version írta...

És nagyon vagánynak érzed magad vele? Ugye, milyen egyedi? Senkinek nincs ilyen, pláne 30 felett :D :D :D

Borzasztó rosszindulatú vagyok, nincsen a hajjal semmi gond csak én valami kevésbé konszolidáltra gondoltam.

Névtelen írta...

Nyilván vagánynak akkor érezném magamat, ha tüsire vágatnám, minden mást már próbáltam (ezért hát az ingerküszöböm is kicsit odébb került).

Pedig amikor közöltem a fodrásszal (aki dec. 31. délután jött a szállodába a vendégek nagy örömére, leginkább kontyot készíteni meg körmöt lakkozni) hogy akkor vágunk, úgy kb. 30-40 centit, akkor azért kicsit elhűlt, vissza is kérdezett.
Igen, nekem "seggig érő" hajam volt. :) (Igaz, nem "világéletemben", csak az utóbbi 2-3 évben voltam lusta fodrászhoz menni...)

Te mitől éreznéd vagánynak a hajadat? :)

ee_version írta...

Egyszerre 30-40-et vágni, az azért tényleg mutatvány :) Vagány attól lenne, ha nem tudnám elképzelni anyukámon. Passz. Alapvetően amúgy egy olyan frizurát éreznék most nyerőnek, amiben nincs semmi szöszölés meg esetlegesség. Eleve az idő nagy részében lófarokban hordom, de ha kibontom, ne akarjon lágyan omlani, mert azt utoljára akkor tudja az enyém esztétikusan csinálni, amikor a fodrász beszárította. Nincs nekem elég hajam a bongyorsághoz.

Névtelen írta...

Ősszel volt itt egy amerikai nőci, mikrobiológus amúgy, az egyik kollegina védésére jött, és neki elég vagány haja volt.
Igazából az egész nő egy roppant felejthetetlen jelenség.
Baromi magas, szerintem simán van 1,90. Enyhén blues-os hangja van, ha megszólal. (És megszólal. És aztán nem is hallgat el vagy 2 órán keresztül :D) És a haja, na az teljesen ősz, pedig amúgy nem tűnik túl öregnek. Meg se próbálja befesteni vagy ilyesmi. Ellenben levágatta jó rövidre (hátul fel is van nyírva), kivéve az első harmadát a jobb(?) oldalon. Mindehhez vastag fekete keretes szemüveg. Nagy lógó fülbevalók (nyilván).

Ugyanez a nő vállig érő hajjal sehogy nem néz ki, tizenkettő egy tucat:
http://msutoday.msu.edu/_/img/assets/2013/joan-rose_tsdlg.jpg
ahogy ránézel, abban a pillanatban felejted el, hogy nézett ki.

Lehet hogy nekem is be kellene vállalnom egy ilyen hátul-felnyírt elöl-féloldalas frizurát...

ee_version írta...

Szerintem Neked nem kell ahhoz extrém frizura, hogy az emberekben mély nyomot hagyjál :) De ettől még simán vágass ilyent, szerintem nagyon jól állna!!!

Névtelen írta...

Drága vagy... Kapásból tudok mondani két embert akik 3 éve képtelenek megjegyezni, ki vagyok, rendszeresen bemutatkoznak meg ilyenek.:) Már nem is strapálom magam hogy "de hát már találkoztunk", csak szépen bemutatkozom én is - vagy nem, végülis tökmindegy mit mondok/csinálok, úgysem fognak rám emlékezni már pár nappal később sem :D

ee_version írta...

Vannak defektes emberek, ennyi :D