2013. október 14., hétfő

Múlt hét elején böngészve a friss hirdetéseket az albérlet.hu-n, szembejött egy "túl szép, hogy igaz legyen" Bem József utcai lakás hirdetése. Rögtön 3 példányban elszórva itt-ott, két ügynökség és a tulaj is feltette.
30 m² + 9 m² erkély, 6. emelet, 50e+18 közös költség, benne a fűtés, csak a villany jön rá erre, öröm, boldogság.

Rögtön írtam is mindhárom hirdetésre (a munkahelyen voltam), az egyik ügynök egy órán belül visszahívott, és, mint ahogy a hirdetés szövegében is szerepelt, mondta, hogy a lakás 14-étől megtekinthető, jelentkeztem a legkorábbi lehetséges időpontra, ami aznap, azaz ma este 6 volt.

Megjelentünk a tetthelyen, pár perccel korábban, a ház előtt uszkve 40 fős tömeg, gondolom magamban, nocsak, valami magánszínház üzemel az épületben?... Még viccelődünk is, hogy biztos a nép a hirdetésre gyűlt össze, mind a lakást jöttek nézni. No, hát beérkezve kiderült, hogy, basszus, ez nem vicc. Nem is 3 hirdetés volt, hanem 5, mindenkinek, de tényleg, _mindenkinek_ megadták a hétfő este 6-os időpontot, és az a legszebb, hogy 18:02-kor már jött le az új bérlő a tulaj kíséretében. A 40 fő érdeklődő meg állt ott hülyén, és az ügynökök közül a helyszínen megjelentek a kétségbeesettebbjének még további bérleményeket is ajánlgattak azon frissiben.

Röviden: még _mindig_ albérletet keresünk, minden megoldás érdekel...

Nincsenek megjegyzések: