2013. október 20., vasárnap


Nem találom az íróasztal helyét...

(Meg a momentán még csak ábrándjaimban létező fiókos szekrényekét...)

(És az ablak sem biztos, hogy ilyen.)

4 megjegyzés:

Orsi írta...

én biztos kijjebb hoznám a nappali-leülős részt és mögötte rendeznék be egy íróasztalos sarkot, ott, ahol most a kanapé (alaprajzilag) "bal felső" sarka van. jó, sötét, de úgysem ülsz íróasztalhoz napsütésben, nem?

ee_version írta...

Igen, gondolkodtam ezen is, de teljesen elállja a fürdőszobába való bejutást. Kiútnak tűnik a most bal oldali nappali fal végigszekrényezése a fiktív szekrényeimmel meg a valósakkal, és vele szembe fordítani a kanapét, csak szegény így is csúnya, hát még ha a lakás közepén áll.

Ja, amúgy jelenleg még van ebből a csodás virágos puffosból két bazi fotel is a területen, emailben jeleztem a tulajnak, hogy nem igazán van rá igény, nem esett neki jól, kérte, tegyem megfontolás tárgyává. Így nagyon megfontolván most már a kanapéra sincs annyira igényem, csak nem tudom, mire fogunk ülni...

Névtelen írta...

jönni fog az ihlet, amint beköltözöl.;)
meg néha egy-két évvel később is.:)

amikor mi 22 nm-en laktunk, Matyi beköltözéskor rögtön mindennek megtalálta a helyét - aztán én odaköltöztem, és én is, csak a kettő nem vágott egybe :D aztán még hozzáálmodtam szekrényt, asztalt, ezt-azt-amazt, pedig már a legelején "tele" volt a kislakás, mégis megtaláltuk a helyét az új cuccoknak is.

láttad a mostani lakásunkat is - faszán be volt rendezve, nem? na a vicc az, hogy azóta átrendeztük, megcseréltük a kanapét meg a tévészekrényt. és jobb lett. és ez az opció nem így két év után merült fel először, anno beköltözéskor ki is próbáltuk, de akkor valamiért nem volt úgy jó. nem tudom, mi változott azóta, de most mégis jobb így :)

persze attól még tervezgess, mert tervezgetni jó :)))

ee_version írta...

Én is a helyszíni ihletben bízom. Főleg, hogy szombaton megvásároljuk a fiktív szekrényeket is, és akkor pláne nem lesz hely.

Egyre jobban utálom az ülőgarnitúrát, nem kell, pláne nem ekkora...