2013. június 15., szombat

Én vagyok az az ember, aki beül a fodrászhoz/manikűröshöz/kozmetikushoz és aztán 2 órán át hallgatja az illető lelki gondjait.

Nem arról van szó, inkább ez, mint fordítva, de most ennyire megnyugtató és bátorító a kisugárzásom, hogy megnyílnak, vagy, fogadjuk el, engem bárki meg tud enni reggelire?

Amúgy gimiben egész sokáig pszichológus akartam lenni, de már elmúlt.

8 megjegyzés:

Anna írta...

Vagy egyszerűen nem mindenki figyel, hogy kinek beszél, csak beszél, mert szereti hallani a saját hangját. Nincs abban semmi különösebben rossz.

ee_version írta...

Igen, Anna, ez a második verzió. Szóval hogy nem én vagyok eléggé bátorító, hanem alapvetően is mindenkinek beszélnének, csak a többség nem hagyja.

Anna írta...

Dehogy nem. Mármint, szerimtem azért az gyakori, hogy az ember ki van téve ilyesminek: ne érezd ettől rosszul magad. Nyilván szívesebben beszél persze mindenki olyannak, aki várhatóan érti meg kedves.

ee_version írta...

Ja, nem érzem rosszul magam, csak eltöprengtem, hogy ez egy eredmény, egy nem triviális skill, vagy én vagyok az áldozat? :D

Anna írta...

Skill. It is a blessing. And apparently, also a curse. :-P

ee_version írta...

Nem volt gáz, csak elgondolkodtam, hogy másokkal is megesik-e. Mert a sztereotip helyzet nem ez.

annalight írta...

velem is ezt csinálják mindig, sőt a múltkor a csaj előadta azt is, h mennyire gáz, ha vki beül a fodrászhoz és olvas meg egy kurva szót se szól a fodrászhoz. :( ezek után nem mertem nem figyelni rá, meg válaszolgatni :D


ilydmin tke

ee_version írta...

:D

Kemények ezek a szolgáltatóipari alkalmazottak, embereket esznek :)