2013. június 30., vasárnap

Raise High the Roof Beam, Carpenters

"I have scars on my hands from touching certain people."

"The connection was so bad, and I couldn't talk at all during most of the call. How terrible it is when you say I love you and the person at the other end shouts back 'What?'"

5 megjegyzés:

Orsi írta...

tisztára, mint egy buliban :)))

(a 9 történetet befejeztem, van még _bármi_, ami Salingertől elérhető? elvonásom lesz)

ee_version írta...

Hát Te is? Én teljesen fel vagyok háborodva, hogy nem írt többet :( Akkor Zabhegyező, 9 történet, Franny és Zooey, Magasabbra a tetőt, ácsok/Seymour bemutatás megvan mind? Én csak ezekről tudok :(

Orsi írta...

goodreads szerint van még egy "22 stories", ami 22 (korábban) kiadatlan történet, de egyelőre nem találom, bár talán valahonnan letölthető.

ee_version írta...

Hűűűűű

De azért én ezektől mindig picit tartok, hogy ha a művész anno nem gondolta (saját név alatt) megjelentetni, nem ment át a saját szűrőjén, akkor lehet, hogy nem kéne olvasni. Vagy pl ilyenek, mint A kétség lazaca, ami egy szuper életmű nem teljesen szép utolsó cseppig való kifacsarása... De majd megnézem Goodreads-en, hogy tetszik-e a népnek. Bár értékeléseket kb. elvből nem szoktam olvasni...

Orsi írta...

csomó oka lehet annak, hogy nem rendszerezte önálló kötetbe, nem csak az, hogy nem találta őket megfelelő színvonalúnak. sikerült közben letöltenem valahonnan, és mindegyikhez oda van írva, hogy milyen újságban jelent meg - tehát nem az asztalfióknak írogatta őket, egyszer már megjelentek, csak nem szerkesztette kötetbe, ami nem is csoda tekintve, hogy mennyire véglegesen elfordult az irodalomtól. attól még jók és kidolgozottak lehetnek azok a további történetek is. mindegy, egyelőre a to-read listám végére kerültek, majd csak eljutok addig.