2012. december 4., kedd

"Saját életünk elrontása elidegeníthetetlen jogunk."

Le kéne szoknom róla, hogy másokat figyelmeztessek, ha potenciálisan baromira nagy szarba készülnek kerülni, mert így csak én vagyok a gonosz, de ugyanúgy csinálják tovább a bármit.

Plusz ugyebár mindenki söprögessen a saját háza táján...

4 megjegyzés:

Laca írta...

Robert Downey Jr. arról, mit tegyél, ha bele akarnak szólni az életedbe: "Listen, smile, agree, and do the fuck you were going to do anyway."

ee_version írta...

Ez mondjuk baromi jól hangzik, de oltári f*szság. Végig kell hallgatni a másikat (főleg, ha mi kérdeztük...), mérlegelni, és aztán egyedül, felelősen döntést hozni, nem pedig rátolni a másikra a döntés felelősségét/sz*rni mindenkire és csinálni ami tetszik.

A képmutató magatartásban nem hiszek sem az élet ezen, sem semmilyen más területén. Ha valakivel nem értek egyet, megmondom, ha nem vagyok kíváncsi a véleményére, megmondom, ha meg kíváncsi vagyok, meghallgatom, mérlegelem, és vagy módosítok az álláspontomon, vagy nem.

Az ilyen rohadt magabiztos emberek szoktak aztán később szemrehányást tenni az univerzumnak, hogy hogy hagyhatta, hogy ilyen bajba kerüljenek, és miért nincs senki ott, amikor szükségük volna rá és miért igazságtalan a sors. Hozzávetőleg hatszázmillió példát tudnék sorolni.

Laca írta...

Köztük RDJ, aki volt már nagyon lent, és visszakapaszkodott.

ee_version írta...

Mármint, hogy ő is szemrehányást tett a világnak, hogy miért hagyta cserben? Ez kicsit üti az imént idézett hitvallását. Vagy nem értem, mire gondolsz :)

RDJ egy irtó tehetséges figura, és nemsemmi élete volt, de mint role model, én nem érzem ideálisnak...