2013. február 8., péntek

A Bershka képtelenül rosszul megvilágított* próbafülkéjében azon gondolkodtam, hogy volt az a műsor, hogy Nézzünk ki jól meztelenül, és hogy ez egy hülyeség. Meztelenül mindenki jól néz ki, főleg, ha a közönség elfogadó (és rohadtul legyen az, ha már ilyen helyzetben találta magát), szóval hogy a gondok akkor kezdődnek, amikor az ember megpróbálja a konfekciótengerben megtalálni azt az alig pár darabot, ami nem vág oda is hurkákat, ahol véletlen nincsenek, nem deformálja teljesen a lágy részeket, illetve nem is sátor. Pláne nem teszi ezt mind egyszerre.

Slightly unrelated, hogy a NLC csinált összeállítást az oversize felsőkről, és kb mindnek a leírásában, kvázi kedvcsinálóként ott volt, hogy "ez is csak a magas és nagyon vékony csajoknak igazán előnyös". Szóval bombajó az idei divat :D

*Igen, ez csak a tipik kifogás, _nyilván_ nem az a baj

3 megjegyzés:

Laca írta...

De te legalább bemész a Bershkaba, és elgondolkozol azon egy tükör előtt, hogy valaki meztelenül fog látni, és akkor jól kell kinézni. Szerintem az emberek 70%-a sohasem gondolkodik el ezen. Most ők a szerencsések vagy fordítva? Illetve te elfogadó vagy-e ha valaki olyan jelenik meg meztelenül előtted, aki nem foglakozik azzal, hogy meztelenül jól kellene kinézni, és nem is néz ki jól, vagy foglalkozik vele, ennek ellenére nem néz ki jól (természetesen a te ízlésedhez szabottan, ez lehet bármilyen irányban nem tetsző)?

ee_version írta...

Én úgy képzelem, hogy akit akarok látni meztelenül, az tetszik is, mert ez (nálam) nem paraméterektől függ. Most tekintsünk el a durva ápolatlanságtól, de az ruhában is kiütközik, azt hiszem.

Szóval nem tudom, van-e értelme azon gondolkodni hogy ruha nélkül is kéne mutatni. Meg, hogy egyáltalán kéne-e.

Anna írta...

Hear, hear, Dóra, hear, hear!