2013. február 5., kedd

"Speaking of outfits, sometimes girls wear the same outfit more than once, like, out, because it's really cute and you don't see anyone important then you can wear it again. If you see me in the same outfit twice that means I'm not trying to impress you. Sorry..."
OK, tudom, Jenna Marbles, meg ha nem is ő, akkor is Amerika, de ez így van?... Mármint, hogy én ezt nem csinálom, mert eléggé kevés cuccom van*, és még annak is csak egy részét hordom (a többinek adtam még egy év türelmi időt, aztán megy a Vöröskeresztnek), szóval esélytelen ezt játszani, hacsak nem max. 2-3-szor akarok valakiben jó benyomást kelteni :) Aztán persze jön az a rész, amikor nem-médiasztár, totál hétköznapi emberek úgy gondolják, effektív nem viselhetik ugyanazt a cuccot kétszer egész életükben.

A másik kedvencem, amikor szintén alapvetően amerikaiak azzal védik a nyilvánvaló túlfogyasztásukat, azt, hogy minden vackot megvesznek, elképesztően túlárazva is, hogy ez tulajdonképp valami rettentő hazafias tett részükről, mert ez jó a gazdaságnak. És tényleg. Nem értek hozzá túlzottan, de a tünetekből arra következtetek, hogy az amerikai gazdaság valóban nagyon nagy részben épít arra, hogy  a derék állampolgárok pici fejecskéjében sikerült nagyon eredményesen elültetni ennek a gondolkodásmódnak a csíráját. Gyakorlatilag kivétel nélkül.

*Nem Alex Day szinten, de minden tiszteletem az övé.

4 megjegyzés:

Laca írta...

Vettem új farmert előző évben. Cakkra ugyanolyan, mint az előző, csak nincs szarrá kopva. Vettem egy cakkra ugyanolyan övet, mint amit 10 éve hordok (azt még nem üzemeltem be - tehát van egy zsírúj övem, mert a régivel sincs még semmi baj) Van 7 db cakkra ugyanolyan fekete pólóm, 5 db cakkra ugyanolyan fehér. I'm not trying to impress anyone, ever.

ee_version írta...

Nemis, mert van még legalább 3 inged is, tudom én! :) Egyébként meg így kell ezt! :D

Névtelen írta...

Hát sajnos van olyan, hogy "házasodik az egyik barinőm, most mehetek megint ruhát venni", én meg csak nézek, hogy ami 2 hónapja a másik "barinő" esküvőjén volt viselve, az miért is nem jó?... De hogy minden szombat estére új cucc kéne, ez még nekem is új...

ee_version írta...

Le vagyunk maradva...